Produse pentru săgeți din oțel pentru vânătoare (5)

Cârnați Selecție Castro y Gonzalez - Cârnați

Cârnați Selecție Castro y Gonzalez - Cârnați

Some of the noblest pieces of our Iberian pigs, such as the Iberian Presa, are those used to make our Salchichón Castro y González “Selección” in an artisan way. An intense aroma, juicy texture and a special balance between fat, lean and black pepper, give a subtle natural delicacy to our Salchichón. SKU:N / A Shipping weight:N / A
AOVE Oleazara – Varietate Lecciana - OLEAZARA

AOVE Oleazara – Varietate Lecciana - OLEAZARA

AOVE Oleazara – Variedad Lecciana. Capacidad 250ml. Recolección temprana. Primera prensada. 100% EXTRACCIÓN EN FRÍO AOVE de olivos centenarios. Ayudamos a recuperar la variedad Lecciana.
BRÂNZĂ DURA DIN LAPTE DE OI CU MĂSLINE NEGRE - Brânză tare din lapte de oi pasteurizată, maturată cu cremă de măsline negre

BRÂNZĂ DURA DIN LAPTE DE OI CU MĂSLINE NEGRE - Brânză tare din lapte de oi pasteurizată, maturată cu cremă de măsline negre

Flavour: Intense Aroma: Characteristic of a sheep cheese with black olive aroma Color: Pale yellow with dark veining coming from the black olive cream Consistency: Hard
Sare de Măsline. ECOPROLIVE SAVUROS

Sare de Măsline. ECOPROLIVE SAVUROS

ECOPROLIVE crea en 2019 condimentos con PREBIOFENOL que fusionados maéstricamente con las mejores especias del mundo, aportan un toque de sabor mediterráneo además de equilibrio nutricional ya que es rico en con antioxidantes, hierro, fibra prebiótica y proteína La mezcla de ingredientes ideal para utilizar encombinaciones infinitas. Ingredientes: Sal Manantial, PreBIOfenol*,cúrcuma, ajo en polvo, seta shitake, pimienta negra.
Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Brânză de oaie maturată cu trufă - Brânză de oaie pasteurizată maturată cu trufă

Pasteurized sheep milk, black truffle paté (Champignon Mushrooms (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis and relative group), sunflower oil, black truffle (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sugar, bouilion granules ( sea salt, yeast extract, brown sugar, spice extract, caramelized sugar, maltodextrin, palm fat, turmeric ) dextrose, potato starch, yeast extract, spices (onion, mace, garlic and curcuma, tomato powder ) black truffle, flavor enhancer, Acidity regulator( citric acid), antioxidant ( ascorbic acid).), salt, calcium chloride, rennet, lactic ferment, Preservatives: lysozyme (derived from egg), Natamycin on the rind. Flavor: Intense Aroma: Characteristic to sheep cheese with the aroma of the truffle. Color: Pale yellow with black veins of truffle paste. Consistency: Hard Remove the cheese rind before the consumption.